Scroll naar inhoud
Noodnummer: 051 56 70 47

Patrimonium

Uw patrimonium opbouwen kost niet alleen veel tijd maar ook veel geld. Een (zware) schade kan dus leiden tot een aanzienlijk financieel verlies. Daarom is het van groot belang ze goed te verzekeren.

 • Dit is de basisdekking om uw bedrijfsgebouwen te beschermen. Deze basisdekking voorziet naast tussenkomt voor schade ten gevolge van een brand ook tussenkomst voor rook- en roetschade, storm- hagel, sneeuw of ijsdrukschade, inwerking van elektriciteit, blikseminslag, explosie en implosie, waterschade, glasbraak, aanrijding van uw verzekerde eigendom, schade aan het gebouw tgv een inbraak, vandalisme, natuurrampen (oa overstroming)

  Aanvullend kan je kiezen om de waarborg diefstal te onderschrijven. Dit is niet standaard opgenomen in de basis brandpolis maar moet er expliciet bij genomen worden.

  Elk bedrijf is anders en heeft z’n specifieke noden en behoeftes, daarom werken we ook hier een offerte op maat uit voor U.

 • Een zware brand of andere materiële schade kan uw patrimonium ernstig aantasten maar ook uw activiteiten doen stilvallen… Gevolg : een sterk dalende omzet, verlies van klanten,… of in het ergste geval het voortbestaan van uw bedrijf komt in gevaar.

  Het doel van deze verzekering is gedurende een bepaalde periode (heropbouwperiode) uw inkomsten op peil te houden als zou er geen schade geval zijn geweest.

 • Een machinebreukverzekering dekt uw toestellen, machines die nodig zijn om uw bedrijf uit te baten. Ze komt tussen voor de materiële schade aan die machines en dit zowel door een interne oorzaak alsook deze veroorzaakt door een fout van een werknemer.

 • Niet alleen uw machines zijn kostbaar ook uw elektrische en elektronische apparatuur is zeer kwetsbaar. Een verzekering Alle risico’s elektronica vergoedt de kosten die nodig zijn om uw elektrische en elektronische apparatuur zo snel mogelijk te laten herstellen of te vervangen. Welke toestellen vallen hier onder? Dit is onder andere : telefoontoestellen, computers, laptops, printers, scanners, servers, domotica, alarmsystemen,….

  Deze dekking is veel ruimer dan bij de brandverzekering gezien hier ook dekking is voor schade door onder andere menselijke fouten, verkeerde bediening,….

Patrimonium

Aarzel niet om ons te contacteren
Illustratie

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info