Scroll naar inhoud
Noodnummer: 051 56 70 47
 • Bent U als zelfstandige of bedrijfsleider tijdelijke of blijvende ongeschikt dan zal de tussenkomst van de sociale zekerheid niet volstaan om uw levensstandaard aan te houden. Een verzekering gewaarborgd inkomen is dan ook noodzakelijk. Op die manier kan U uw inkomen op peil houden.

  Ook bij een burn-out kan er dekking voorzien worden.

 • Naast het inkomstenverlies die U als zelfstandige hebt kan uw vennootschap ook te maken krijgen met zwaar inkomstenverlies wanneer U als zaakvoerder arbeidsongeschikt bent door ongeval of ziekte. De omzetverzekering kan hier een oplossing voor bieden.

 • Bent U langdurig buiten strijd… de vaste kosten van uw bedrijf blijven echter (maandelijks) doorlopen…. Met deze verzekering ontvangt U gedurende een bepaalde periode een overeengekomen vergoeding om deze vaste kosten verder te kunnen betalen.

 • Om uw levensstandaard na uw loopbaan te kunnen aanhouden is het noodzakelijk om tijdens die actieve loopbaan de nodige reserves op te bouwen. Bovendien is dit fiscaal gezien een zeer gunstige regeling. Enkel en alleen maar rekenen op het wettelijk pensioen zal niet volstaan.

  • Individuele PensioenToezegging (IPT): Via uw vennootschap financiert U op een fiscaal gunstige manier een aanvullend pensioenkapitaal voor U. De vennootschap betaalt de premies waardoor dit een 100% bedrijfskost is…
   Naast pesnioenopbouw kan U hier ook opteren om er een gewaarborgd inkomen aan te koppelen of een overlijdensdekking. Tevens kan U de opgebouwde reserves gebruiken in diverse constructies met betrekking tot de uitbouw van uw onroerend vermogen.
  • Vrij Aanvullend Pensioen Zelfstandige (VAPZ): Dit is als zelfstandige de meest fiscaal vriendelijke manier om als zelfstandige een pensioen op te bouwen. Op die manier kan je ook je levenstandaard na je pensionering behouden. Het bedrag die je er in kan storten hangt af of je al of niet sociale bijdragen betaalt. Ook hier kan je bijkomende waarborgen onderschrijven zoals een gewaarborgd inkomen, een overlijdensdekking voorzien, enz
   Dit kan in combinatie met een IPT genomen worden.
  • PensioenOvereenkomst Zelfstandige: Voor een zelfstandig zonder vennootschap is dit een heel goede manier om op een fiscaal vriendelijke manier een pensioen op te bouwen. De premies zijn fiscaal in mindering te brengen en bieden een mooi belastingsvoordeel. Bovendien geniet U van een gunstige taxatie op einddatum. Net zoals bij een VAPZ en IPT kan je hier een overlijdenskapitaal of een gewaarborgd inkomen voorzien.
  • RIZIV contracct: Bent U een geconventioneerd zorgverlener? (arts, zelfstandig verpleegkundige, tandarts, kinesist, logopedist of apotheker) Dan heeft U recht op een sociaal voordeel van het RIZIV. Deze toelage kan u gebruiken voor pensioenopbouw met eventueel  een aanvullende verzekering gewaarborgd inkomen, overlijden. U spaart in feite gratis….

Toekomst

Aarzel niet om ons te contacteren
Illustratie

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info