Scroll naar inhoud
Noodnummer: 051 56 70 47

Voertuigen

Zorgeloos de weg op is een absolute prioriteit. Een ongeval is snel gebeurd, een passende verzekering een noodzaak en beschermt U tegen onaangename problemen.

Autoverzekering voor bedrijfsvoertuigen : Uw auto, lichte vracht of vrachtwagen verzekeren we op maat in functie van het merk, type, gebruikte doel, aantal km, elektrische wagen, …

 • Zodra U met uw wagen de weg opgaat is het verplicht uw burgerlijke aansprakelijkheid te verzekeren. Bij een ongeval komt deze tussen voor de schade die er is bij derden, de meerijdende passagiers zijn ook derden tov de bestuurder en hun schade wordt ook vergoed zodra ze lichamelijke letsels hebben. Zonder deze verzekering neemt U een onverantwoord (financieel) risico.

 • Een ongeval is snel gebeurd… Wanneer U met uw nieuwe wagen de weg opgaat is het ten zeerste aan te raden een omniumverzekering te nemen. Op die manier beschermt U uw voertuig optimaal en kan U het geïnvesteerde bedrag recupereren bij een claim.

  Bij een Full omnium geniet U van een tussenkomst in geval van brand, diefstal, natuurschade, glasbraak, vandalisme en eigen schade. Er is meestal geen vrijstelling van toepassing behalve voor de waarborg eigen schade. Echter wanneer je kiest voor een engelse vrijstelling, dit betekent dat indien de schade hoger is dan het bedrag van het eigen risico, er hier ook geen eigen risico van toepassing is.

  Bij een Mini omnium is er tussenkomst in geval van brand, diefstal, natuurschade en glasbraak. Hier is meestal nergens een vrijstelling van toepassing. In beide formules daalt de waarde van het voertuig naarmate het voertuig ouder wordt. In functie van de leeftijd van het voertuig bij het onderschrijven van de omnium kan er gekozen worden om geen afschrijving te hebben gedurende de eerste 36, 24, 12 maanden. U kan ook kiezen om onmiddellijk de waardevermindering te laten ingaan

 • De aansprakelijkheidsverzekering vergoedt alle schade aan derden maar de eigen letsels van de chauffeur bij een ongeval in fout worden echter niet vergoed door de burgerlijke aansprakelijkheid! Hiervoor is een bestuurdersverzekering noodzakelijk. Deze beschermt uzelf tegen de lichamelijke letsels die U kan oplopen bij een verkeersongeval als bestuurder die het ongeval veroorzaakt.

 • Een ongeval is snel gebeurd… problemen bij het starten, problemen met de brandstof, een lekke band,… komen altijd op het verkeerde moment. Is een onmiddellijke herstelling mogelijk of moet het voertuig gesleept worden? Heeft U tijdelijk een vervangvoertuig nodig? De assistance komt zo snel mogelijk ter plaatse. En dit zowel in België of in het buitenland. In functie van uw noden kunnen we de gepaste oplossing aanbieden zodat U steeds verder kan.

 • Lijdt u zelf schade bij een ongeval, is er een geschil met uw garage bij de aankoop, een herstelling of onderhoud,… Begaat U een verkeersovertreding en U moet naar de rechtbank? Een ongeval met een buitenlandse derde? In al deze gevallen kan U best beroep doen op uw rechtsbijstand. Deze doet al het nodige om de door U geleden schade te verhalen op de aansprakelijke derde of voldoet de kosten van uw advocaat (naar keuze)  bij uw strafrechtelijke verdediging. In functie van uw wensen kan U opteren voor een ‘small’ version of een ‘full’ version bij diverse onafhankelijke maatschappijen

 • Al uw voertuigen in 1 polis!

  Met een ‘fleetpolis’ zitten alle bedrijfsvoertuigen onder één globale polis. Wat kan er opgenomen worden in deze vlootpolis?

  • Alle verzekeringen die met een voertuig te maken hebben
  • Burgerlijke aansprakelijkheid
  • Omnium (brand, diefstal, natuurschade, glasbraak, vandalisme, eigen schade)
  • Rechtsbijstand
  • Bijstand
  • Bestuurdersverzekering
  • CMR : verzekering van vervoerde goederen

Voertuigen

Aarzel niet om ons te contacteren
Illustratie

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info