Scroll naar inhoud
Noodnummer: 051 56 70 47

Gezin

Gemoedsrust! Door een familiale aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten kan U genieten van een zorgeloos privé leven.

 • Zowel als alleenstaande of als kroostrijk gezin is een ‘familiale’ noodzakelijk om U (financieel)  te beschermen.
  Wettelijk gezien bent U aansprakelijk voor uw eigen daden / fouten, deze van uw kinderen, deze veroorzaakt door de dieren( kant, hond, paard,…) waarvan U eigenaar bent of onder uw toezicht vallen. De schade die veroorzaakt wordt bij derden moet vergoed worden. Dit kan zowel over materiële of lichamelijke schade gaan. De familiale is geen verplichte verzekering  maar geen nemen betekent bloot staan aan oneindig veel risico’s….

  Offerte aanvragen
 • In een afzonderlijke polis via een onafhankelijke maatschappij of als extra waarborg in een ander contract? Beiden kunnen.
  Naast de schade die je kan veroorzaken bij derden kan je ook zelf het slachtoffer worden en schade lijden…. Via de rechtsbijstand wordt het nodige gedaan om de door U opgelopen schade te verhalen bij de aansprakelijke partij. In eerste instantie via minnelijke regeling, lukt dit niet… dan kan U beroep doen op een advocaat naar keuze.

  De basisdekking voorziet het verhaal van de schade in buiten contractuele gevallen. Wens je ook voor contractuele problemen beroep te kunnen doen op de rechtsbijstand? Dit kan!

  In bepaalde specifieke gevallen is de premie van uw polis rechtsbijstand zelfs fiscaal aftrekbaar wat een extra troef is.
  Een polis op maat voorziet in al uw specifieke wensen.

  Offerte aanvragen
 • Deze verzekering komt tussen voor de schade bij U en biedt bijstand in geval  van een schadegeval dat het gevolg is van het gebruik van het internet in uw privéleven.

  Er is tussenkomst bij identiteitsdiefstal, misbruik van bankkaartgegevens, oplichting, conflict met een handelaar, aantasting van uw reputatie, schadelijke software,…

  Offerte aanvragen

Gezin

Aarzel niet om ons te contacteren
Illustratie

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info