Scroll naar inhoud
Noodnummer: 051 56 70 47

Voertuigen

Zorgeloos de weg op is een absolute prioriteit. Tegenwoordig zijn er verschillende vervoersmiddelen. Een ongeval is snel gebeurd, een passende verzekering is een noodzaak en beschermt U tegen onaangename problemen.

Auto

Is uw auto elektrisch aangedreven? Is het een hybride auto, een benzine, diesel of nog iets anders? We verzekeren op maat in functie van het merk, type, gebruikte doel, aantal km, …

 • Zodra U met uw wagen de weg opgaat is het verplicht uw burgerlijke aansprakelijkheid te verzekeren. Bij een ongeval komt deze tussen voor de schade die er is bij derden, de meerijdende passagiers zijn ook derden tov de bestuurder en hun schade wordt ook vergoed zodra ze lichamelijke letsels hebben. Zonder deze verzekering neemt U een onverantwoord (financieel) risico.

 • Een ongeval is snel gebeurd… Wanneer U met uw nieuwe wagen de weg opgaat is het ten zeerste aan te raden een omniumverzekering te nemen. Op die manier beschermt U uw voertuig optimaal en kan U het geïnvesteerde bedrag recupereren bij een claim.

  Bij een Full omnium geniet U van een tussenkomst in geval van brand, diefstal, natuurschade, glasbraak, vandalisme en eigen schade. Er is meestal geen vrijstelling van toepassing behalve voor de waarborg eigen schade. Echter wanneer je kiest voor een engelse vrijstelling, dit betekent dat indien de schade hoger is dan het bedrag van het eigen risico, er hier ook geen eigen risico van toepassing is.

  Bij een Mini omnium is er tussenkomst in geval van brand, diefstal, natuurschade en glasbraak. Hier is meestal nergens een vrijstelling van toepassing.

  In beide formules daalt de waarde van het voertuig naarmate het voertuig ouder wordt. In functie van de leeftijd van het voertuig bij het onderschrijven van de omnium kan er gekozen worden om geen afschrijving te hebben gedurende de eerste 36, 24, 12 maanden. U kan ook kiezen om onmiddellijk de waardevermindering te laten ingaan.

 • De aansprakelijkheidsverzekering vergoedt alle schade aan derden maar de eigen letsels van de chauffeur bij een ongeval in fout worden echter niet vergoed door de burgerlijke aansprakelijkheid! Hiervoor is een bestuurdersverzekering noodzakelijk. Deze beschermt uzelf tegen de lichamelijke letsels die U kan oplopen bij een verkeersongeval als bestuurder die het ongeval veroorzaakt.

 • Een ongeval is snel gebeurd… problemen bij het starten, problemen met de brandstof, een lekke band,… komen altijd op het verkeerde moment. Is een onmiddellijke herstelling mogelijk of moet het voertuig gesleept worden? Heeft U tijdelijk een vervangvoertuig nodig? De assistance komt zo snel mogelijk ter plaatse. En dit zowel in België of in het buitenland. In functie van uw noden kunnen we de gepaste oplossing aanbieden zodat U steeds verder kan.

 • Lijdt u zelf schade bij een ongeval, is er een geschil met uw garage bij de aankoop, een herstelling of onderhoud,… Begaat U een verkeersovertreding en U moet naar de rechtbank? Een ongeval met een buitenlandse derde? In al deze gevallen kan U best beroep doen op uw rechtsbijstand. Deze doet al het nodige om de door U geleden schade te verhalen op de aansprakelijke derde of voldoet de kosten van uw advocaat (naar keuze)  bij uw strafrechtelijke verdediging. In functie van uw wensen kan U opteren voor een ‘small’ version of een ‘full’ version bij diverse onafhankelijke maatschappijen.

Motor

Met de moto rijden is een passie, uw ontspanning! Jezelf daarbij beschermen is daarbij een noodzaak.

 • Zodra U met uw motorfiets de weg opgaat is het verplicht uw burgerlijke aansprakelijkheid te verzekeren. Bij een ongeval komt deze tussen voor de schade die er is bij derden, de meerijdende passagiers zijn ook derden tov de bestuurder en hun schade wordt ook vergoed zodra ze lichamelijke letsels hebben. Zonder deze verzekering neemt U een onverantwoord (financieel) risico.

  Neem je de verzekering voor de moto in combinatie met uw autoverzekering dan geniet je van een aardige korting op de premie van je moto.

 • Bescherm jezelf als motard. De aansprakelijkheidsverzekering vergoedt alle schade aan derden maar de eigen (lichamelijke)  letsels en bijhorende medische kosten van de motorrijder bij een ongeval in fout worden echter niet vergoed door de burgerlijke aansprakelijkheid! Hiervoor is een ongevallenverzekering motorrijder noodzakelijk. Deze beschermt uzelf tegen de lichamelijke letsels die U kan oplopen bij een verkeersongeval als bestuurder die het ongeval veroorzaakt of waar geen anderen in betrokken zijn. Weet dat je als motard extra kwetsbaar bent…

   

 • Ook je motorfiets kan je verzekeren voor de eigen schade, diefstal edm. In functie van de leeftijd van de moto, het gebruik er van kunnen we jou het beste voorstel opmaken.

 • Lijdt u zelf schade bij een ongeval, is er een geschil met uw garage bij de aankoop, een herstelling of onderhoud,… Begaat U een verkeersovertreding en U moet naar de rechtbank? Een ongeval met een buitenlandse derde? In al deze gevallen kan U best beroep doen op uw rechtsbijstand. Deze doet al het nodige om de door U geleden schade te verhalen op de aansprakelijke derde of voldoet de kosten van uw advocaat (naar keuze)  bij uw strafrechtelijke verdediging. In functie van uw wensen kan U opteren voor een ‘small’ version of een ‘full’ version bij diverse onafhankelijke maatschappijen

Fiets

Stadsfiets, koersfiets, mountainbike, elektrische fiets, … tegenwoordig is het al een echte investering. Net zoals bij de auto is een verzekering zeker p z’n plaats.

 • Heeft uw fiets trapondersteuning nodig of kan de fiets autonoom rijden? Enkel bij fietsen die autonoom kunne rijden (bv speed pedelec) is een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid verplicht. Voor een ‘gewone’ elektrisch fiets of andere fietsen (stadfiets, koersfiets, mountainbike) hebt U geen extra BA-verzekering nodig en valt dit onder uw verzekering BA Privé leven (familiale).

 • De basisdekking hier is de diefstaldekking die kan worden aangevuld met bijstand of materiële schade. De dekking is wereldwijd geldig. Fietspech, materiële schade of een ongeval? U kan steeds beroep doen op de voorziene bijstand om U ter plaatse te helpen of te repatriëren indien herstel niet mogelijk is. Materiële schade aan de fiets kan ook verzekerd worden.

Horsetrucks

U bezit een horsetruck of wenst een horsetruck te kopen? Hobby of professioneel?  Lichte vrachtwagen, vrachtwagen, motorhome? Deze investering kunt U best veilig stellen met de gepaste verzekering. Wij bieden U een uitgebreide dekking in functie van uw wensen.  Samen met uw paarden gaat U met een gerust hart de weg op en geniet U van veel paardenplezier.

Voertuigen

Aarzel niet om ons te contacteren
Illustratie

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info