Scroll naar inhoud
Noodnummer: 051 56 70 47

Woning

Uw woning of appartement verzekeren als eigenaar of huurder? Welke waarborgen wenst U te onderschrijven? Heeft u een tuin? Een zwembad? Pool house? Een laadpaal voor uw elektrische wagen? U wil een woningverzekering aangepast aan uw behoeften!

  • Dit is de basisdekking om uw woning te beschermen. Deze basisdekking voorziet naast tussenkomt voor schade ten gevolge van een brand ook tussenkomst voor rook- en roetschade, vandalisme, storm- hagel, sneeuw of ijsdrukschade, inwerking van elektriciteit, blikseminslag, explosie en implosie, waterschade, glasbraak, aanrijding van uw verzekerde eigendom, schade aan het gebouw tgv een inbraak, BA gebouw, natuurrampen (oa overstroming)

    Voor uw elektrische wagen heeft u thuis een laadpaal geplaatst? Heeft U zonnepanelen geplaatst?  Heeft U waardevolle voorwerpen die een specifieke verzekering vragen? Is uw brandverzekering aangepast hiervoor?

    Aanvullend kan je kiezen om de waarborg diefstal te onderschrijven. Dit is niet standaard opgenomen in de basis brandpolis maar moet er expliciet bij genomen worden.

    In functie van uw specifieke noden en behoeftes werken we ook hier een offerte op maat uit voor U.

Woning

Aarzel niet om ons te contacteren
Illustratie

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info