Scroll naar inhoud
Noodnummer: 051 56 70 47
 • Ook tijdens uw vrije tijd is een ongeval snel gebeurd. Tijdens een fietstochtje komt uw zoontje ten val of bij het verzorgen van het paard van uw dochter staat het paard op uw voet of op die van uw dochter….

  Een ongevallenverzekering privé leven is hier zeker sterk aan te raden. Deze voorziet in een tussenkomst bij overlijden, blijvende ongeschiktheid, tijdelijke ongeschiktheid alsook voor de medische kosten.

 • Uw paard heeft recht op een levensverzekering op maat!

  Een paard voor de topsport mag dan in aankoop meer kosten dan een recreatiepaard, voor de eigenaar is en blijft zijn paard een kostbaar bezit. Daarenboven is een paard niet alleen dierbaar maar ook héél kwetsbaar. Elke eigenaar kan hierover meepraten.

  De sterfte- en hospitalisatiepolis dekt alle sterfterisico’s als gevolg van ziekte (koliek,…) ongeval (met inbegrip van euthanasie), transport, brand, bliksem, elektrocutie, verdrinking en diefstal met uitbetaling van 100% van de verzekerde waarde.

  Naast de basisdekking kan U ook nog tal van uitbreidingen verzekeren zoals ongeschiktheid, onvruchtbaarheid, veulenverzekering, embryoverzekering, dierenartskosten,…

 • Uw hond of kat verdient de beste dierenverzekering!

  Jouw huisdier maakt deel uit van het gezin. De liefde die je van je kat of hond krijgt is onvergetelijk daarom ligt z’n gezondheid je nauw aan het hart.
  Een verwonding, vergiftiging, infectie,… van uw hond of kat kan een aardige stuiver kosten. De terugbetaling van deze kosten kan gebeuren via de specifieke dierenverzekering voor kat en hond.

  Offerte aanvragen
 • Drones uw passie? Ook uw drone kan schade veroorzaken aan derden. Uw aansprakelijkheid hiervoor verzekeren is daarom meer dan ook een noodzaak. Zo vliegt U zonder zorgen door de lucht…

  Ook bij privé – gebruik van uw drone is een verzekering nodig die uw aansprakelijkheid dekt.

  Weegt uw drone minder dan 1kg bij het opstijgen en is het louter recreatief gebruik, dan voorzien in bepaalde omstandigheden maatschappijen dekking in uw familiale verzekering. De voorwaarden van het gebruik en deze van uw familiale worden hierom best een nagezien.

  Weegt uw drone echter meer dan 1 kg bij het opstijgen (totale gewicht toestel met toebehoren) en ook al is het gebruik louter privé,  dan is het verplicht hiervoor een specifieke verzekering te onderschrijven die uw aansprakelijkheid dekt.

 • Zorgeloze vakanties en rijplezier!!

  Met een reisverzekering ben je beschermd als het even niet meezit op vakantie… en zelfs als je niet op reis kan vertrekken. Via de reisverzekering ben je wereldwijd beschermd tegen vakantiepech.

  Een ongeval op reis? Uw medische kosten worden vergoed. Repatriëring is noodzakelijk? Ook dit wordt geregeld. Een dicht familielid wordt ernstig ziek of komt te overlijden? We regelen uw vroegtijdige terugkeer.

  Uw reis moet gewijzigd worden of zelfs geannuleerd? Bij volledige annulatie vergoeden we uw reis tot het verzekerde bedrag en dit vanaf één overnachitng, bij vervroegde stopzetting van je reis is er terugbetaling van de niet genoten vakantiedagen.

  Deze polissen kunnen zowel als tijdelijke verzekering worden genomen of als jaarcontract.

  Daarnaast kan U bij ons ook terecht voor uw verzekering als BA Jager, Pleziervaartuigen, Golfcar….

 • Daarnaast kan U bij ons ook terecht voor uw verzekering als BA Jager, Pleziervaartuigen, Golfcar….

Vrije tijd

Aarzel niet om ons te contacteren
Illustratie

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info