Scroll naar inhoud
Noodnummer: 051 56 70 47

Gezondheid

Alles is te koop behalve een goede gezondheid! Een goede gezondheid is dan ook het kostbaarste bezit.

 • Een hospitalisatieverzekering is meer en meer een noodzaak. De mutualiteit voorziet reeds in een aanzienlijke tussenkomst maar de hospitalisatieverzekering voorziet de tussenkomst bovenop de tussenkomst van de mutualiteit. De medische kosten die ten laste blijven van de patiënt worden steeds groter.  Niemand is vrij van een ziekenhuisopname : een chronische ziekte, ernstige zeikte (zoals kanker), een ongeval, of een geboorte….

  De kosten die ermee gepaard gaan kunnen echter vrij snel oplopen en zo kan je wel eens voor onaangename verrassingen staan. In functie van uw noden en behoeftes kunnen we uw specifiek plan opmaken.

  • Welke kamer kiest U? eenpersoonskamer of gedeelde / tweepersoonskamer
  • Welke vrijstelling verkies je?
  • Welke periode pre – post wens je te verzekeren?
  • Mag er een interventieplafond zijn?
  • Is dekking in België voldoende of moet er wereldwijde dekking zijn?
  Offerte aanvragen
 • Tandbehandelingen zijn in België duur en er is maar een beperkte terugbetaling door de mutualiteit. Een behandeling bij de tandarts of orthodontist kan lang duren en erg duur zijn. Je wacht beter niet tot het zover is. Hoe langer je wacht, hoe ouder je wordt, hoe duurder deze verzekering is….

  Offerte aanvragen
 • U bent onvergetelijk, maar niet onsterfelijk!

  Elke dag beleeft U met uw kinderen, familie en vrienden mooie momenten. De herinnering aan die momenten maakt U onvergetelijk, maar helaas niet onsterfelijk. Een uitvaart kost volgens een studie van testaankoop gemiddeld €5.000… zonder rekening te houden met bijkomende zaken zoals de koffietafel, de grafsteen,…  Door een uitvaartverzekering af te sluiten dekt U de uitvaartkosten en bent U gerust dat uw nabestaanden gespaard blijven van deze kosten.

  U kiest zelf een te verzekeren kapitaal en de looptijd van uw premiebetalingen in functie van de uitvaartkosten, U bent voor de rest van uw leven verzekerd.

  De premies kunnen maandelijks, 3 maandelijks of jaarlijks worden voldaan.

  De uitbetalingen met betrekking tot uw uitvaart kunnen rechtstreeks geregeld worden met de begrafenisondernemer zodat uw nabestaanden bespaard worden van deze rompslomp. Uiteraard kan er ook uitgekeerd worden aan de begunstigden in de polis.

  Offerte aanvragen

Gezondheid

Aarzel niet om ons te contacteren
Illustratie

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info